AROS CrossFit i Århus 

Beskrivelse

20 % rabat på CrossFit træning hos AROS CrossFit i Århus 

CrossFit i Århus – AROS

CrossFit giver dig styrke- og konditionstræning på samme tid.

Hos CrossFit AROS – Århus, bestræber vi os på at give dig den bedste CrossFit oplevelse. Alle kan dyrke CrossFit, uanset fysisk form og alder. CrossFit i Århus, hos CrossFit AROS, her kan alle være med. Der er Introhold hver mandag og onsdag kl. 18:00 samt lørdag kl. 11:00, hvis du er ny til CrossFit. Ellers se hele Programmet her.

CrossFit er en funktionel træning, der giver dig såvel styrke, kondition og udholdenhed, ved et varierende træningsforløb, på tværs af forskellige fitnessformer. CrossFit implementerer øvelser fra blandt andet gymnastik, vægtløftning, løb og roning. Øvelserne tager udgangspunkt i fundamentale bevægelser, som vi alle bruger i vores hverdag. Variationen i træningen og dens høje intensitet, giver dig rigtig gode resultater og træningen forbliver spændende og afvekslende.

CrossFit i Århus er for alle. Om du er nybegynder eller trænet, er ikke vigtigt, da træningen er opbygget ved differencering af din egen kropsvægt.

CrossFit AROS sørger altid for, at der er dygtige instruktører til alle hold. Vores community/Box vil skabe grobund for et fællesskab og sørger for, at du får mulighed for at dyrke sammenhold med de andre udøvere.
Gennem vores hårde arbejde og dygtige CrossFit uddannede instruktører tilbyder vi de bedste CrossFit hold.

Yderligere information

Kategori

Undervisning & Rådgivning

Geografi

Jylland

You've just added this product to the cart: