Beskrivelse

Mit navn er Casper J Poulsen. Jeg har været privat praktiserende fysioterapeut siden sommeren 2013, i den sammenhæng, har jeg haft over 8000 behandlinger på briks med klienter.  5000 trænings sessioner,  ca 500-600 timers personlig træning og omkring 500 løbestils analyser.
Min indgangsvinkel til behandling af skader i bevægeapparatet er forankret i den manuelle terapi, træning og evidensbaseret “best practise”.

Jeg prioriterer altid at have god tid til såvel undersøgelse som behandling. Typisk bruger jeg 45-60 minutter første gang. Opfølgende behandlinger tilpasses den enkelte.

Jeg supplerer behandlingen med undervisning/information om smertemekanismer, årsagssammenhæng i forhold til udløsende og vedligeholdende faktorer. Alt dette forstærkes med relevante og specifikke træningsøvelser.

Du kan altid forvente jeg følger dig og dit forløb helt til døren, og er 100 % dedikeret til dit forløb. Der vil altid være fokus på dine behov, og vi lægger planen for behandlingen sammen, da du selv er ekspert på din krop og dig selv, hvor jeg tilføjer mine ekspertise indenfor fysioterapi, træning og livsstil, så vi sammen kan nå det mest optimale mål.

 

Alle der fremviser Veteran Kortet få 20% på alt i klinikken. 
Vejledning mht. kost/livsstil er gratis og der skal kun betales for den tid der bruges på konsultationen.

Når der bookes tid online, skal der derfor ses bort fra de priser man booker sig ind til.

 

Book tid ved at trykke på logoet:

Ny Skolegade 11 8723 Løsning
cpfysiotreatment@gmail.com

Yderligere information

Kategori

Behandling & Velvære, Undervisning & Rådgivning

Geografi

Jylland

You've just added this product to the cart: