Eventyrsport butik og Eventyrsport.dk

Beskrivelse

Eventyrsport anderkender også veteraner 10% rabat!

Vi klæder dig på til eventyr

… i ferien og i hverdagen

Hos Eventyrsport brænder vi for at give dig gode oplevelser, når du er aktiv i naturen, og når du færdes udendørs til daglig. Det handler om, at du kan komme ud og samle indtryk, hvad enten barometret viser højtryk eller lavtryk. Her på eventyrsport.dk finder du et kæmpe udvalg af beklædning og udstyr, så det er bare om at komme afsted og nyde udelivets glæder uanset vejret.

Overtøj og fodtøj til ethvert behov

Mangler du en jakke, en vinterjakke eller en dunjakke, som hygger om dig i kulden? Eller måske en regnjakke, en regnfrakke eller et nyt sæt regntøj, der holder tæt selv i skybrud, men som du samtidig kan ånde i? Så regn med os. Vi har også fod på støvler og sko, hvad enten du søger vinterstøvlergummistøvlervandrestøvlervandresko­ eller sandaler.

Til børnenes eventyr

Børn er skabt til at lege i det fri, og det kræver naturligvis den rette påklædning. Derfor fører vi et omfattende sortiment af udetøj og fodtøj til de små eventyrere. Her på siden finder du blandt andet seriøse bud på flyverdragter og gummistøvler til børn – foruden en masse andet funktionelt børnetøj, der er klar til leg i sol, sne, regn og pytter.

Oplevelser i rygsækken

Når vildnisset, vandreturen eller hverdagen kalder, skal alt nødvendigt habengut kunne medbringes praktisk og komfortabelt, så man kan koncentrere sig om det vigtige. Det gælder, hvad enten man har brug for en rygsæk til vandreferien, en trolley til charterrejsen eller en skoletaske til et spændende år i 2.Y. Og det gælder selvfølgelig også skuldertasken til strøgturen og juniors sportstaske eller duffel bag. En gennemtænkt rygsæk eller taske klarer udfordringen, og vi har løsningen til både de små og de store eventyr.

Sov godt derude

Når tusmørket sænker sig over dit telt, og lynlås-lyden fra din sovepose blander sig med stilheden, ja så er det afgørende, at dit telt og din sovepose kan bringe dig tør og varm gennem natten. Det gælder om at finde det rigtige udstyr, så du kan vågne frisk og udhvilet næste dag – parat til nye oplevelser i det fri.

Oppe på mærkerne

Eventyrsport tilbyder et stort udvalg af stærke mærker inden for outdoorbeklædning og -udstyr. For eksempel tøj, rygsække og tasker fra Peak Performance, The North Face og Fjällräven (eller Fjællræven / Fjallraven – kært mærke har mange navne). Vores sortiment omfatter også beklædning, fodtøj, rygsække og tasker fra Haglöfs (Hagløfs) og Helly Hansen samt skiudstyr, tøj og bagage fra Salomon. Hertil kommer tøj og fodtøj til børn og voksne fra Didriksons, rygsække fra Osprey samt uldundertøj og andre lune sager i merinould fra Icebreaker. Og så naturligvis støvler, sandaler og sko fra danske Ecco – plus meget, meget mere.

God tur her på siden, og god tur ude under åben himmel.

 

Ved fremvisning af ID-kort samt oplysning om kode 9230 – eller oplyse at I er fra Veterankortet.

 

Når der handles på webshoppen, bedes I venligst skrive i ‘kommentarfeltet’ – Veterankortet og eventuelt koden 9230

 

Der bliver fratrukket 10% på ikke nedsatte varer.

Yderligere information

Kategori

Forplejning, Outdoor, Tøj & Tilbehør, Rabatkoder

Geografi

Jylland, Sjælland

You've just added this product to the cart: