KLINIK MALIA Kolding & Vojens

Beskrivelse

20 % på osteopatisk behandling

 

En klinik med personlighed og unikke oplevelser

Malia Klinik bliver drevet af Lene Larsen – kvinden bag klinikken. Malia Klinik er et hjertebarn for Lene, som har bygget klinikken op med krop og sjæl. Klinikken åbnede, fordi Lene ikke længere kunne begrænse sig til at lave behandlinger på sine venner og sin familie. Behandlingerne var sjove at lave, og Lene er dygtig til sit håndværk, hvorfor den dejlige klinik kunne blive en realitet.

Lene laver behandlingerne ud fra, hvad hun synes er sjovt – og hvad, hun er god til. Du er altså i trygge hænder, når du er under Lenes kyndige behandling i klinikken. Om du skal have en intimvoks eller en afslappende spa-fodbehandling, er du sikker på, at du får en god oplevelse.

Alle behandlinger bliver lavet efter anerkendte metoder med skånsomme og unikke produkter, der sikrer det bedste resultat – hver gang. Lene er uddannet kosmetolog.

Vores mission

Hos Malia Klinik går vi op i at være effektive, omhyggelige og skånsomme i vores behandlinger, så du hver gang går ud ad døren med et smil på læben.

Som før nævnt, har Lene sammensat behandlingsmulighederne efter, hvad hun kan – og hun kan meget! Du kan således både få voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger, spa-behandlinger, massage og meget andet i klinikken. Fælles for behandlingerne er, at kunderne altid er i fokus, og at vores behandlinger altid bliver lavet ud fra dine ønsker og behov. Vores behandlinger bliver lavet uden stress og jag, og du bestemmer tempoet. Behandlingerne bliver lavet i vores hyggelige og intime klinik, der giver en afslappende og rolig stemning med milde dufte og rolig musik.

Sante fitness Østergade 3-5
6500 Vojens
&
Olgas alle 4
6000 Kolding
Klinik for Manuel medicin aps
60894983

Yderligere information

Kategori

Behandling & Velvære

Geografi

Jylland

You've just added this product to the cart: