Beskrivelse

15 % ved køb af kontaktlinser hos Profil Optik (gælder hele veteranens husstand)

25 % ved køb af briller og solbriller hos Profil Optik (gælder hele veteranens husstand)

 

Skulle der opstå tvivl om rabatterne vis blot denne blanket og fremvis dit veterankort:

Profil Optik støtter vores Veteraner

 

Profil Optik er Danmarks førende optikerkæde med 117 butikker fordelt over hele landet. Vores fokus er på øjensundhed og høj faglighed. Hos os er briller ikke en stangvare – det er en skræddersyet løsning, som skal hjælpe dig til at have det syn, som er det absolut bedst mulige for dig.

Profil Optik har gennem de sidste 10 år har været en del af Synsam Group, der i alt har omkring 500 butikker fordelt på  Danmark, Sverige, Norge og Finland. 

At være en del af et nordisk samarbejde giver optimal styrke; vi får adgang til noget af det ypperste, markedet kan tilbyde fra nogle af verdens dygtigste producenter, og vi får adgang til fagfolk og specialister, så vores personale hele tiden er opdateret, hvilket gør dem til nogle af de dygtigste og mest fagligt kompetente indenfor både øjensundhed og brillemode. Alt sammen så vi kan være din lokale, foretrukne optiker.

FAGLIGHED I FOKUS
Hos Profil Optik går vi mere end noget andet op i faglighed. Alle medarbejdere er højt uddannede og får løbende uddannelse, så de hele tiden er opdateret på viden om øjensundhed, som er det vigtigste, når det kommer til at rådgive om noget så unikt som dine øjne.

Dertil kommer naturligvis viden om de brilleglas og kontaktlinser, som du finder hos Profil Optik. Brilleglas, stel og kontaktlinser er nemlig ikke ”bare” brilleglas, stel og kontaktlinser. Der ligger mange års forskning og løbende teknologisk udvikling bag langt hovedparten af vores produkter. Der bliver løbende udviklet brilleglas, som har bedre synsfelt, bedre beskyttelse mod det skadelige blå lys fra fx mobil og computer og øget mulighed for individuel tilpasning. 

Brillestel udvikles i mange forskellige materialer – de bliver løbende mere fleksible, og mange producenter har i stigende grad bæredygtighed som vartegn. Kontaktlinser fås i dag til bygningsfejl, de fås med flerstyrke (glidende overgang), de fås med øget fugt og de fås i en skræddersyet version.
Vores faglige viden er i top, og så har vi naturligvis også uddannet stylistpersonale, som kan hjælpe med form og farve på dine briller. Brillen skal fremhæve alt det smukke ved dit ansigt.

SYNSTJEK HOS PROFIL OPTIK MED FUNDUSTEST
Hos os er et synstjek ikke noget, der skal overstås så hurtigt som muligt. Dit syn er alt for vigtigt til, at det skal hastes igennem. Og der er mange spørgsmål, som skal besvares. Det er synstesten, som måler, om du har behov for briller. 

Så er der synsprøven, hvor vi går meget grundigt til værks for at sikre, at vi får afdækket dit synsbehov og får talt om løsninger. Er det ”bare” en skærmbrille, der er behov for? Er det briller? Er det kontaktlinser? Eller er det en kombination. Sæt god tid af, da det kan tage op til en hel time.
I nogle tilfælde vælger vi nemlig også at lave en trykmåling af dine øjne, hvor øjnenes indre tryk måles og kan give svar om øjnenes sundhedstilstand. Det lyder måske voldsomt, men det gør ikke ondt, og det føles som at få et lille vindpust i øjet. 

Endelig tilbyder vi en FundusTest til kunder over 40 år, som kan afdække tidlige tegn på diabetisk retinopati (en følgesygdom af diabetes), forkalkning i øjnene (kaldet AMD) og senest har vi fået tilføjet undersøgelse for glaukom (grøn stær). Disse 3 sygdomme er de 3 hyppigste årsager til blindhed på verdensplan, og ved tidlig diagnosticering, kan blindhed undgås. Undersøgelsen foretages i forlængelse af synsprøven – det er som at få taget et billede, bare helt tæt på øjet, og helt uden ubehag.
Vores Fundus-kameraer hører til noget af det ypperste på markedet og benyttes af flere øjenspecialister og hospitaler i ind- og udland. Derudover har vi et screeningprogram, Retinalyze – et dansk verdenspatenteret system – som kan analysere eventuelle forandringer. Disse screeninger analyseres af tilknyttede danske øjenlæger.
Profil Optik er den eneste optikerkæde i Danmark, der tilbyder denne unikke kombination af Fundus og Retinalyze – hos os kaldet FundusTest.

BRILLEGLAS PÅ FØRSTE KLASSE
Der er stor forskel på kvaliteten af brilleglas. Der findes glas, som vi har valgt slet ikke at have i vores sortiment, fordi de ikke lever op til vores kvalitetskrav – også selvom vi kunne sælge dem billigt. Hos os finder du kun glas, som vi fagligt kan stå inde for. Vi samarbejder bl.a. med Essilor, der er førende indenfor glas på verdensplan.  Essilor forsker løbende i synet og i glas, der giver et så optimalt syn som muligt. 

Yderligere information

Geografi

Jylland, Sjælland

You've just added this product to the cart: