Beskrivelse

www.skovmosegaard.com

Jeg er født i 1977 og har haft min opvækst i en lille by i Sønderjylland som hedder Arrild, som ligger nært det sted jeg bor sammen med min mand og 3 dejlige børn i dag.

Vi bor på et skønt nedlagt landbrug i Arnum, 6510 Gram, som vi købte tilbage i 1999 og her har jeg også min klinik.

Jeg har haft min klinik siden 2005. jeg har siden dengang, udvidet med flere uddannelser og bestræber mig fortsat på, at videreuddanne mig inden for mine hovedfag og tage nye spændende uddannelser.

Det at jeg er blevet alternativ behandler, har måske lagt lidt i kortene undervejs, men i starten, var det oprindeligt ikke min mening. Det er nok kommet naturligt til mig hen ad livets vej. Min mor Solvej Gehrt har været selvstændig alternativ behandler siden midt 80´erne. Så det at se forskellige mennesker og nok især forældre/bedsteforældre komme med deres børn/børnebørn i vores hjem. Hvor de kom med forskellige udfordringer, se dem gå derfra igen mere lettet og med mere mod på livet. Har haft stor indvirkning på mig.
Så min mor er og har været min største inspirationskilde til, at jeg står, hvor jeg står i dag.

I mit møde med børn/unge og voksne har jeg fundet ud af, den tillid/ro jeg kan skabe via min person og mine behandlingsformer, skaber stor forandring ved de mennesker jeg behandler. At se den glæde udspille sig ved et andet menneske uanset om det er på den psykiske eller fysiske plan giver også mig glæde.

Høre dem sige nu er jeg som født på ny, eller det her er lykken, nu har jeg lige pludselig ikke ondt mere, jeg fik ro på mine tanker. Giver mig passionen og drivkraften til at blive endnu mere sikker på, at jeg har fundet den rette vej for mit vedkommende.

Jeg har siden 1998 arbejdet med psykisk sårbare unge, hvor jeg gennem årene har taget mine forskellige uddannelser og brugt dem med stor glæde for de unge og børn, og med gode resultater.

Derfor tager jeg også rundt til institutioner og tilbyder Pædagogisk Massage, Nada og Kranio-Sakral Terapi i dag. Og kan også tilbyde firmaaftaler.

 

🇩🇰Jeg støtter veteranerne🇩🇰
Jeg ved hvilke udfordringer hverdagen kan indholde for dig som har været udsendt og ikke mindst din familie . Da jeg er gift med en veteran og har været det i 18 år
Det kræver styrke og mod, ofte at skulle almindelige hverdags ting,som vi andre tager for givet.
Og jeg tænker du ofte bruger de fleste af dine kræfter på, at være der for din familie, og måske glemmer du dig selv?
Derfor kan du som veteran få din første valgfri behandling med 50% rabat( se min hjemmeside ) og efterfølgende behandlinger med 25% rabat pr. gang mod forvisning af veterankort

 

Mvh Jeanette

Yderligere information

Kategori

Behandling & Velvære, Undervisning & Rådgivning

Geografi

Jylland

You've just added this product to the cart: