Beskrivelse

Skift forsikring og støt veterankortet.dk’s arbejde

Soldaterforsikring har indgået en aftale med Veterankortet.dk. Det betyder, at hvis du vælger at skifte forsikring til Soldaterforsikring, giver vi Veterankortet.dk 200 kr. i støtte til deres arbejde.

 

Soldaterforsikring forsøger at bygge på de samme værdier som soldater – både i aktiv tjeneste og tidligere soldater – og ønsker at være mere end bare en forsikring, der kun dækker, når uheldet er ude.

 

Derfor stræber vi efter at give vores soldater tryghed i hverdagen og deltager aktivt i militære mærkedage. Vores forsikringer dækker også som noget ganske særligt i krigszoner og under øvelser.

 

Det betyder i praksis, at Soldaterforsikring, som den eneste forsikring. dækker personskader eller skader på privat ejendele, sket under enten øvelse eller udsendelse til f.eks. krigszoner. Vi forsikrer dit personlige grej, hvis det f.eks. bliver ødelagt eller mistet under øvelse eller udsendelse til INTOPS. Soldaterforsikring dækker dig også, hvis du bliver skadet i tjenesten, såvel daglig tjeneste, øvelse eller under udsendelse – også når du holder “fri” på missionen.

 

Du er selvfølgelig altid dækket af din arbejdsgivers forsikring, men med Soldaterforsikrings ulykkesforsikring i baghånden, er du bedre dækket døgnet rundt – både når du har fri eller er på arbejde. Vores personlige ulykkesforsikring dækker – som den eneste – for ulykkestilfælde der sker under øvelser og udsendelser. Desuden dækker vi med et engangsbeløb for alvorlige ulykker der sker under udsendelse.

 

Vi ved, at det er afgørende, at man i alle situationer kan regne med hinanden og forstår de opgaver, udfordringer, glæder og det fællesskab, der opstår i ekstreme situationer – og her ønsker Soldaterforsikring at stå side om side med tidligere og nuværende soldater i at imødekomme dette, som et forsikringsselskab, du kan stole på, når uheldet i værste fald er ude.

 

Du kan læse mere om https://soldaterforsikring.dk/skift-forsikring-og-stoet-veterankortet-dks-arbejde/.

You've just added this product to the cart: