THE BURGER Vordingborg

Beskrivelse

10% RABAT FOR KORTHOLDER + LEDSAGER

The Burger er en dansk restaurantkæde, som i dag har hele ni restauranter på Danmarkskortet. Da vi i sommeren 2012 besluttede os for at åbne den første The Burger restaurant i Vordingborg, var det med tanke på at udvikle et koncept, der baserede sig på burgere sprængfyldt med smagsrige og friske råvarer, der kunne få selv den største kritikers tænder til at løbe i vand. Siden da har The Burger været i rivende udvikling, og i dag er vi repræsenteret i hele Danmark – det er vi ret stolte af.

Hos The Burger serverer vi lækre, saftige og sprøde burgere, sandwiches og salater til gode og fair priser. Vores brød bages og leveres hver morgen til restauranterne, så de altid har den gode, friske sprødhed, vores kød er friskproduceret okse- og kyllingekød fra danske slagterier og laksen fra Norge, og som kronen på værket er der vores hjemmelavede, smagsrige dressinger, der giver vores gæster en unik smagsoplevelse. Den samlede smagssammensætning bringer dig så tæt på oplevelsen af umami (velsmag på japansk) som muligt.

Hvis du ikke er den store kødspiser, tilbyder vi selvfølgelig også vegetarmad, og al vores mad tilbydes også som glutenfri. Vores kartoffelbåde er sprøde og let krydrede, og du kan vælge mellem hele ni forskellige  smovseværdige dips (Yum).

Vores ni restauranter er spredt ud i følgende danske byer: Ballerup, Esbjerg, Frederikssund, Herlev, Hvidovre, Nykøbing F., Odense, Ringsted og Vordingborg.

Du kan ringe og reservere bord eller komme og gå, som du lyster på alle vores lokationer. Vi vil, at alle skal føle sig velkomne hos The Burger – det gælder også de små, som vi derfor har sørget for børnestole til.

The Burger – måske Danmarks bedste burger.

Yderligere information

Kategori

Forplejning

Geografi

Sjælland

You've just added this product to the cart: