Beskrivelse

25 % rabat hos BrainAware i Juelsminde (gælder både kortholder og pårørende)

BrainAware – Hjernebaseret coaching og foredrag. Hos BrainAware tænker vi hjernen med i de ydelser vi leverer. Simon Bendfeldt, CEO hos BrainAware, er cand. mag. i historie og filosofi, certificeret  hos EMCC, The Neuro-Leadership Institute samt hos NeuroBusiness Group

Hos BrainAware har vi en drøm om at bevæge og berøre mennesker så de flytter sig et mere ønskeligt sted hen. Vi tror på at indsigter fra den seneste hjerneforskning kan bidrage med det,  når det kobles med erfaringer og viden fra andre dele af tilværelsen.

Hos BrainAware er vi fagligt stærke og har stor erfaring med at levere synspunkter, der flytter mennesker. I de ydelser vi leverer til enkeltpersoner, offentlige og private virksomheder er funderet i solid forskning, og alt vi laver er holdt op mod indsigter fra den seneste hjerneforskning koblet med stor erfaring og indsigter fra relaterede områder.

Vi er bevidste om det ansvar der hviler på os i mødet med det andet menneske. Om det så er i en-til-en samtalen, en gruppe eller de anbefalinger vi kommer med i forhold til organisationsudvikling/-forandringer.

Hos BrainAware kan du være sikker på, at du møder en høj grad af professionalisme og seriøsitet. Vi vægter anerkendte certificeringer hos de konsulenter vi samarbejder med. Vi er blandt andet knyttet til The NeuroLeadership Institute, der specialiserer sig i at anvende den seneste hjerneforskning i forhold til organisationer og udvikling af ledere og medarbejdere. Vi er endvidere en del af Neuro Business Group, der målretter sig mod at anvende indsigter om hjernen i coachinger ligesom vores ydelser lever op til standarderne hos European Mentoring & Coaching Counsil (EMCC).

Hos BrainAware samarbejder vi med en række forskellige konsulenter, og afhængigt af opgaven trækkes de helt rigtige mennesker ind.

Yderligere information

Kategori

Behandling & Velvære

You've just added this product to the cart: